Prag Bratislava Budapest 1015 may

 

 PRAGUE – BRATISLAVA – BUDAPESTE  PROGRAMI

10-15 MAYIS 2014

SUAT ŞİMŞEK REHBERLİĞİNDE

 1.Gün   İstanbul → Prag

Türk Havayollarının TK 1767 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 09:20’de İstanbul Atatürk Havalimanından hareket, yerel saat ile 11:05’te Prag’a inişimizi takiben, Prag şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzda Hratcany Kalesi, Aziz Vitus Katedrali, Aziz Georgy Manastırı ardından küçük mahalle olarak geçen Mala Strana,  Parlemento Binası  ve IV. Karel köprüsünü göreceğiz. Köprüden karşı tarafa eski şehir meydanına (Stare Mesto) geçerek Astronomik Saat, Eski Belediye Binası ve Tyn Kilisesini göreceğiz. Daha sonra  Paris Caddesi boyunca yürüyerek turumuzu  tamamlayacağız. Şehir turu sonrası serbest zaman. Dileyenler ekstra olarak düzenlenebilecek olan Kutna Hora turuna katılabilirler. Kemikli kilisesi, Aziz Barbara katedrali ve dünyadaki ilk maden olan gümüş madenleri ile ün salmış UNESCO korumasında olan Kutna Hora şehri görülmeye değer yerlendendir. Akşam dileyenler ekstra olarak düzenlenecek olan yemekli ve showlu Çek gecesi programına katılabilirler.

 

2.Gün    Prag

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak tam günlük Karloyv Vary tur  programına katılabilir. Akşam ise ekstra yemekli ve unutulmaz showlu  Orta Çağ Gecesi programına katılabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

 

3.Gün      Prag→Bratislava

Sabah otelde alınacak kahvaltının Slovakya-Bratislava turu için hareket ediyoruz. Bratislava’ya varışımızın ardından programımıza dahil olan panoramik şehir turu ile başlıyoruz. Şehir turumuz sırasında  Hviezdoszlav meydanı, Aziz Martin Kilisesi, Belediye Sarayı, Milli Tiyatro binası görülecek yerler arasında. Tur sonrası otele yerleşme, geceleme otelimizde

 

4. Gün     Bratislava→Budapeşte

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından, Budapeşte’ye hareket, Budapeşte’ye varışımızın ardından panoramik şehir turu. Panoramik şehir turu sırasında görülecek yerler arasında: Kahramanlar Meydanı, Szecseni Kaplıcası, Vajdahunyad Kalesi, Andrassyi Caddesi, Opera Binası, Eski Bale Okulu ve Aziz Istvan Bazalikası var. Zincirli Köprü ve Parlemento Binasını’da gördükten sonra Buda tarafina geçiyoruz. UNESCO’nun koruması altında  dünya mirası listesinde bulunan Budin Kalesini, Balıkçılar Burcunu ve Matyas Kilisesini görüyoruz. Son olarak Budapeşte’nin en güzel manzarasına sahip Gellert Tepesi de görülecek yerler arasında. Daha sonra  otele yerleşme. Dileyen misafirlerimiz yemekli, müzikli ekstra turu olan  Cigan gecesi turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

 5. Gün     Budapeşte

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz ekstra tam günlük öğle yemekli  Estergon & Visegrad & Szentendre programına katılabilirler. Programın ardından otele dönüş ve dinlenme. Akşam için isteyen misafirlerimiz ekstra tur olarak Tuna Nehri üzerinde Türkçe anlatımlı Budapeşte tekne gezisine katılabilirler. Geceleme otelimizde. 

6. Gün    Budapeşte→İstanbul

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Türk Havayollarının TK 1038 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile yerel saat ile 20:15 uçuşumuzu takiben, 23:15 Atatürk Havalimanına iniş.

 Rehberiniz…

 Dunyanin 125 ulkesine essiz seyahatler yapmis; avukat, gezgin, gurme, rehber,yazar… Renkli ve cok yonlu kişiliğiyle uzaklari yakin eden Suat Simsek’in  tur liderliğinde,Orta Avrupa’nın kalbine buyulu yolculuk! 

  Festina Lente  (Usul usul acele edin!)

 

FİYATLANDIRMA

 Iki kişilik oda’da Kişibaşı  : 745-€   
Tek Kişilik oda farkı : 195-€
 Pakete dahil hizmetler:
 - İstanbul-Prag, Budapeşte-İstanbul THY tarifeli sefer ile uçuşlar, alan vergileri, tüm transferler, sehirler arası otobüs ile ulaşımlar, 4* otellerde oda&kahvaltı konaklamalar, üc sehirde yapılacak olan şehir turları,Türkce rehberlik
 Paket harici hizmetler
 Vize ücretleri,ekstra turlar,fazla bagaj ücretleri,bahşişler,şahsi harcamalar, dahil olan hizmetler kısmında belirtilmemiş tüm hizmet ve servisler
PRAG   HOTEL PANORAMA  4* 
 BRATISLAVA  HOTEL MERCURE CENTRUM 4*

BUDAPESTE  GRAND HOTEL HUNGARIA  4*

 

 

 THE TASTE OF TRAVEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTRONOMI

 

Halaskargazi Caddesi No: 158/89 Sisli - Istanbul

+90 212 368 80 10 / 924 84 24

info@chocolate-tour.com

E-bültenimize üye olun