ENDULUS MAYIS

MALAGA - GRANADA - CORDOBA - SEVILLA

 

30/04/2014  Istanbul-Malaga – Granada    
Turk Hava Yollari TK 1305 ile saat 09.40’da  Malaga’ya ucus. Yerel saat ile 13.10’da varis, ardindan Granada’ya hareket. Granada ‘ya varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Önce aracımızla şehri genel olarak dolaştıktan sonra turumuza yürüyerek devam ediyoruz. Sehre hakim tepede savunma kalesi ve saray olarak yapılmış Elhamra’yı ziyaret ediyoruz.Şehrin uzun süren Arap geçmişinden kalan, duvarlarında kullanılan kırmızı renk ve damlarındaki kırmızı kiremitlerinden dolayı kırmızı anlamına gelen Elhamra’da birbirleriyle bağlantılı sayısız odaları, salonları, avluları, fıskiyeli havuzları, çeşmeleri ve bahçeleri görüyoruz. Sehir merkezinde alacagimiz ogle yemeginin ardindan serbest zaman.Gezi bitiminde otele donus, akşam yemeği ve geceleme otelimizde.




01/05/2014  Granada-Cordoba
Sabah kahvaltısının ardından Cordoba ‘ya gitmek için hareket ediyoruz. Cordoba yine Endülüs Emeviler döneminin önemli şehirlerinden biridir. Cordoba özellikle dönemin en büyük ve görkemli Camisine ev sahipliği yapmaktadır. Cordoba ‘ya varışımızın ardından öncelikle Cordoba Cami’sini geziyoruz. Sonrasında kliseye çevrilen Cami dönemin en büyük camisidir, değişik mimarisi ve iç süslemeleriyle görkemli bir yapıdır. Camiyi gezdikten ogle yemeği için restaurantimiza hareket ediyoruz, ogle yemeği sonrasi Cordoba tarihi merkezini yürüyerek gezmeye devam ediyoruz. Tur bitimi otele donus aksam yemeği ve geceleme otelimizde

 

02/05/2014  Cordoba-Sevilla 

Kahvaltının ardından Sevilla’ya hareket ediyoruz, varisimizin ardindan şehir turumuz başlıyor. Gerçek Endülüsü görebilmek için Sevilla’nın mutlaka görülmesi gerekmektedir. İspanya’nın nüfusu 1 milyonun üzerinde olan birkaç şehrinden biridir.   Sevilla şehir turunda Sevilla Katedrali, Alcazar Sarayı, İspanyol meydanı görülecek önemli yerler arasındadır. Öğle yemeğinin ardıdan Sevilla nehrinde tekne gezisi yapıyoruz. Tekne turu yaklaşık 1 saat sürüyor , tekne turunda hem yeni hem de eski Sevilla ‘yı görme şansımız olacak . Sonrasında otelimize hareket ediyoruz, aksam yemeği ve geceleme otelimizde.

03/05/2014  Sevilla-Malaga-Istanbul

Kahvaltinin ardinda Malaga havalimanina hareket, ve Turk Hava Yollarinin  TK 1306  tarifeli seferi ile saat 14.10’da  Istanbul’a hareket. Yerel saat ile 19.20’de varışınız.

 

IKI KISILIK ODA'DA KISIBASI   : 820-€

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER:

v  THY tarifeli ucusları ve hava alanı vergileri

v  Granada(1) – Cordoba (1) – Sevilla (1) konaklama

v  4 yıldız otellerde kahvaltı dahil belirtilen geceleme suresince konaklama

v  Özel otobüsümüz ile Malaga, Granada, Cordoba,Sevilla, transferleri

v  Granada, Cordoba, Sevilla şehir tanıtım turları,ve turlarda belirtilen oren yerleri girisleri,

v  Secilen Otellerde 3 öğün aksam yemegi (icecek haric)

v  Her gun 3 öğün ogle yemegi (icecek haric)

v  Son gece Flamenko Gosterisi

v  Türkçe rehberlik hizmetleri  ve alan otel transferleri

 

OTELLER

HOTEL REAL AL HAMBRA * * * * 

 

HOTEL TRYPE MACERENA * * * *

HOTEL CORDOBA CENTER  * * * *

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTRONOMI

 

Halaskargazi Caddesi No: 158/89 Sisli - Istanbul

+90 212 368 80 10 / 924 84 24

info@chocolate-tour.com

E-bültenimize üye olun